Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
aceasta inghetata este preferata mea, cand eram insarcinata numai asa ceva mancam, nu pentru ca aveam pofte, ci am avut p perioda tare grea de sarcina, iar inghetata ma linistea :)
Curatam pepenele de semimte si coaja, il taiem in bucatele mici si-l pasam cu furculita sau in blender, eu am pasat cu furculita pentru ca am vrut sa raman si bucatele mici de pepene.
Mixam frisca, dupa care punem compozitia de pepene, in care am adaugat zaharul si zeama de lamaie, omogenizam compozitia si dam la comgelator intr-o caserola pentru cateva ore.
Cu 5 minute Inainte de servire scoatem caserola si o lasam la temperatura camerei.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult